Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Vragenlijst

Heeft u bericht ontvangen dat u voorafgaand aan uw afspraak een vragenlijst moet invullen? Logt u dan in op MijnJBZ.

 

Hoe vul ik de vragenlijst in?

Voor patiënten van 12 jaar en ouder staat de vragenlijst klaar als taak in MijnJBZ. Zij kunnen de vragenlijst thuis op MijnJBZ invullen. Kinderen van 12 tot en met 15 jaar doen dit samen met hun ouder of wettelijk vertegenwoordiger:


Kinderen van 11 jaar en jonger, en patiënten met een verstandelijke beperking, vullen de vragenlijst op een andere manier in:

 

 

Ik zie de vragenlijst niet in MijnJBZ

Heeft u toegang tot MijnJBZ maar kunt u de vragenlijst niet vinden? Dan is het mogelijk dat de afspraak nog niet is gepland. Wij vragen u om na de bevestiging van uw geplande afspraak, nogmaals in te loggen op MijnJBZ. De vragenlijst staat op dat moment voor u klaar.

 

Is er al een afspraak voor u gepland, maar staat de vragenlijst niet klaar op MijnJBZ? Neem in dat geval contact op met de afdeling of polikliniek waar u de afspraak heeft.

 

 

Ik kan de vragenlijst thuis niet invullen

Lukt het niet om de vragen thuis in te vullen? Dan kunt u de vragenlijst ook, voorafgaand aan uw afspraak, in het Jeroen Bosch Ziekenhuis invullen. Dit kan op de computers van het MijnJBZ Servicepunt. Een medewerker geeft u op locatie een speciale toegangscode. U hoeft geen extra afspraak te maken.


Locatie:                MijnJBZ Servicepunt; in het Voorlichtingscentrum aan de Boulevard,

                             voorbij de Infobalie (gebouw B, verdieping 0)

Openingstijden:   werkdagen van 07.15 uur tot 16.15 uur
Contact:               (073) 553 5280


Let op: de zwangerschapsvragenlijst kunt u niet bij het MijnJBZ Servicepunt invullen. Lukt het u niet om deze vragenlijst thuis in te vullen? Neemt u dan contact op met de afdeling Obstetrie.

 

Zorg dat u op tijd bent

Kiest u ervoor om de vragenlijst bij het MijnJBZ Servicepunt in te vullen? Dan is het belangrijk dat u 20-30 minuten eerder in het JBZ aanwezig bent. Zo heeft u voldoende tijd om de vragen te beantwoorden.

<< Vorige pagina


    Inhoudsopgave

    Zoeken

    Lees voorLees voor | Print