Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Vragenlijst

Heeft u een brief ontvangen waarin staat dat u voorafgaand aan uw afspraak een vragenlijst dient in te vullen? Logt u dan in op MijnJBZ. U gebruikt hiervoor uw DigiD. Het is vereist dat deze is uitgebreid met SMS-controle.

 

Op dit moment bieden wij de volgende vragenlijst aan: preoperatieve screening en intake plastische chirurgie.

 

Hoe vul ik de vragenlijst in?

Voor patiënten van 12 jaar en ouder staat de vragenlijst klaar als taak in MijnJBZ. De vragenlijst kan thuis ingevuld worden. Kinderen van 12 tot en met 15 jaar doen dit samen met de ouder of verzorger:


Voor kinderen van 11 jaar en jonger en patiënten met een verstandelijke beperking wordt de vragenlijst op een andere wijze ingevuld:

 

 

Ik zie de vragenlijst niet in MijnJBZ

Mocht u toegang hebben tot MijnJBZ, maar de vragenlijst niet kunnen vinden? Dan is het mogelijk dat de afspraak nog niet gepland staat. Wij vragen u om na de bevestiging van uw geplande afspraak, nogmaals in te loggen op MijnJBZ. De vragenlijst staat op dat moment voor u klaar.

Is er al een afspraak voor u gepland en staat de online vragenlijst niet klaar? Neemt u in dat geval contact op met de afdeling.


MijnJBZ Servicepunt

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst? Brengt u dan een bezoek aan het MijnJBZ Servicepunt. Hier kunt u de vragenlijst invullen tot uiterlijk 10 minuten voorafgaand aan uw afspraak. Uitzondering hierop is de POS-vragenlijst. Deze kunt u uiterlijk tot 30 minuten voorafgaand aan uw POS-afspraak invullen.

 

U vindt het MijnJBZ Servicepunt naast de informatiebalie op de Boulevard van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U hoeft geen afspraak te maken. Op werkdagen kunt u een bezoekje brengen aan het MijnJBZ Servicepunt van 07.15 uur tot 16.15 uur. Telefonisch zijn zij te bereiken op (073) 553 5280.

 

Ook kunt u van het MijnJBZ Servicepunt gebruik maken indien u niet beschikt over een computer, internetverbinding of DigiD met SMS-verificatie.

 

<< Vorige pagina


    Inhoudsopgave

    Zoeken

    Lees voorLees voor | Print