Ga direct naar: Inhoudsopgave | Zoeken | Site-navigatie

Herinnering per sms en e-mail

 

Herinnering afspraak (per sms)
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) stuurt u graag 48 uur vóór uw afspraak een herinnering per sms. De datum van de afspraak en de locatie worden in het bericht weergegeven. In verband met uw privacy vindt u geen andere details in het sms-bericht. Meer informatie over de afspraak vindt u in de brief die het JBZ per post heeft verstuurd. Ook in MijnJBZ vindt u meer informatie over uw afspraak.

 

Wilt u een sms-bericht ontvangen als herinnering voor uw afspraak in het JBZ? Registreer dan eerst uw mobiele telefoonnummer. Het is mogelijk om uw telefoonnummer te registreren bij de afdeling Patiëntenregistratie. U vindt de afdeling Patiëntenregistratie aan de Boulevard, voorbij de Infobalie (gebouw B, verdieping 0). Wij willen u vragen een geldig legitimatiebewijs en uw patiëntenpas mee te nemen. U kunt uw mobiele telefoonnummer ook zelf registreren op MijnJBZ.

 

U krijgt alleen een herinnering per sms als u bij de afdeling Patiëntenregistratie of bij de polikliniek heeft aangegeven dat we uw telefoonnummer hiervoor mogen gebruiken.


Herinnering folder of vragenlijst (per e-mail)
Het JBZ stuurt u graag een e-mailbericht als uw behandelaar een folder of vragenlijst voor u heeft klaargezet in MijnJBZ. Het bericht vermeldt alleen dat er een folder of vragenlijst klaar staat. In verband met uw privacy vindt u geen andere informatie in het e-mailbericht. Log in op MijnJBZ om toegang te krijgen tot uw folder of vragenlijst.
 

Wilt u een e-mailbericht ontvangen als uw behandelaar een folder of vragenlijst voor u heeft klaargezet in MijnJBZ? Registreer dan eerst uw e-mailadres. Het is mogelijk om uw e-mailadres te registreren bij de afdeling Patiëntenregistratie. U vindt de afdeling Patiëntenregistratie aan de Boulevard, voorbij de Infobalie (gebouw B, verdieping 0). Wij willen u vragen een geldig legitimatiebewijs en uw patiëntenpas mee te nemen. U kunt uw e-mailadres ook zelf registreren op MijnJBZ.


U krijgt alleen een e-mailbericht als u bij de afdeling Patiëntenregistratie of bij de polikliniek heeft aangegeven dat we uw e-mailadres hiervoor mogen gebruiken.


Let op! Specialisten van de afdelingen Gynaecologie en Chirurgie hebben de mogelijkheid om een folder voor de patiënt klaar te zetten. Het aantal afdelingen zal in de toekomst worden uitgebreid.


<< Vorige pagina


Inhoudsopgave

Zoeken

Print